"Enter"a basıp içeriğe geçin

Gençlik Kolajen Deposu İksiri! Günde bir bardak tüketmek virüsleri anında öldürür

[ad_1]

Gençliğin kolajen iksiri gibi!

Vücutta kolajen oluşumuna yol açan kemik suyu, kemik ve bağ dokusundan yapılır. Kalsiyum, Magnezyum, Kollajen, Fosfor, Amino Asitler, Kondroitin, Glukozamin Ve birçok vitamin. Özellikle koronavirüse karşı uzmanlar tarafından sıklıkla tavsiye edilen kemik iliği suyu, virüslere karşı kalkan görevi görüyor. Yemeklerde ve özellikle çorbalarda yer alan kemik suyu, düzenli olarak alındığında beyin yaşlanmasını önlemeye yardımcı olur. Özellikle kış aylarında ve çocukların okula başlamasıyla birlikte virüslerden korunmak, bağışıklığı güçlendirmek ve hafızayı güçlendirmek için kemik iliği suyunu menünüze ekleyebilirsiniz.

* Ancak kemik iliği suyuna alerjiniz olmadığından emin olun! Almadan önce doktorunuza danışın!

Kemik suyunun faydaları nelerdir ve nasıl tüketilmelidir?

Kemik suyunda bulunan kolajen cildin elastikiyetini arttırmada çok etkilidir. Öte yandan kolajen cildi besler ve içerdiği değerler sayesinde yaşlanmayı geciktirici etkiler verir. Yaşlandıkça, vücut daha az kolajen üretmeye başlar.

Kolajen, genç cildin korunmasında en etkili bileşendir. Ancak kolajeni içeriden almak en doğru yöntemdir. Yani kolajen açısından zengin besin kaynaklarının doğru ve düzenli tüketimi kolajenin içeriden emilmesini sağlar. Kemik suyu kolajen, glutamin, kalsiyum, magnezyum, fosfor, amino asitler, kondroitin, glukozamin ve prolin gibi maddeler içerir. Bu maddeler insan vücudunda da bulunur ancak zamanla azalır ve ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Vücuttaki kolajen düşüşünü önlemek için düzenli olarak kemik suyu alınmalıdır. Düzenli kemik suyu tüketimi kolajen oranını dengeler.

Kollajen, glutamin ve prolin eksikliği vücutta bazı hastalıklara neden olur. Bazı hastalıklar, ilaçlar ve yiyecekler sinir sistemindeki zararlı toksinlerin oranını artırarak birçok hastalığa neden olur. Ancak içerdiği mineraller sayesinde kemik suyu bu durumun riskini azaltır.

Her gün bir bardak kemik suyu tüketmenin faydaları nelerdir?

Kemik suyu kalsiyum ve fosfor gibi birçok bileşeni içerdiğinden kemik sağlığı için de önemlidir. Grip ve bronşite ek olarak, salgın hastalıklardan korunmak için bağışıklık sisteminin güçlü tutulması gerekir.

Kemik suyu grip ve çeşitli bulaşıcı hastalıklarla savaşır, vücudu aktif tutar. İçerdiği mineraller sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Harvard Üniversitesiyılında yapılan bir araştırmaya göre Kemik suyu içen otoimmün hastalıkları olan kişilerde semptomların azaldığı görüldü. yönden. Yani hasta olduğumuzda aklımıza kemik suyu çorbası gelmesi tesadüf değil çünkü hastalıkların iyileşmesine büyük katkı sağlıyor. Her gün bir bardak kemik suyu içerseniz, vücudunuzda yenilenmiş hissedeceksiniz.

  • Buna ek olarak beyin gelişimiAyrıca çok kullanışlı değil.
  • antioksidan özelliklere sahip kemik suyu, Uykusuzluk hastalığı E yorgunluk gibi hastalıkların riskini azaltır.
  • Uzmanlar, kemik suyunun büyümekte olan çocuklar, hamile kadınlar ve kemik kırığı olan hastalar için olmazsa olmaz olduğunu söylüyor.
  • Günde bir bardak kemik suyu içmek, genellikle ileri yaşlarda ortaya çıkan kemik hastalıklarını önleyebilir.

Kemik suyu cildi güçlendirir ve selüliti azaltır!

Kolajen cilt sağlığının en önemli bileşenlerinden biridir, yaşlanmayı önler ve gençliğin iksiri olarak karşımıza çıkar. Cildin gençliğini korumak için dışarıdan yapılacak müdahalelerin etkisi ancak içeriden destek sağlanarak arttırılabilir. Kemik suyu en doğal ve sağlıklı kolajen deposu olarak bilinir.

  • Kemik suyundaki kolajen ve jelatin, saç ve cilt yapısını onarmaya yardımcı olur. Cildi sıkılaştırır ve selülit oluşumunu azaltır. Bu özelliklerinden dolayı daha genç görünmeye katkı sağlar. yapacağız “Genç İksir” Ayrıca düşünülebilir.
  • Amino asitler açısından da zengin olan kemik suyu cilt dokusunu koruyarak yaşlanmayı ve leke oluşumunu engeller. Deri altı dermis tabakasının deformasyonunu azaltır.
  • Kas yapısını güçlendirdiği için sporcuların tüketmesi gereken besinlerden biridir.
  • Bağırsakların ve midenin iyi çalışmasına destek olarak; Hazımsızlık, şişkinlik ve kabızlık gibi sağlık sorunlarını önler.
  • Kemik suyu, kolajen, glutamin, prolin, glisin ve amino asitleri serbest bırakmak için uzun süre düşük ısıda pişirilir. Kalsiyum, magnezyum, fosfor ve kükürt gibi mineraller açısından zengin olan kemik suyu vücut tarafından kolayca emilebilir.

yaşlanmayı geciktirir

İçerdiği kolajen ve jelatin cildi kırışıklardan korur. Kolajen ayrıca selülit sorununa da faydalıdır. Tamamen olmasa da selüliti azalttığı söyleniyor.

Bağışıklık sistemini güçlendirmede en büyük yardımcı

Kemik suyundaki jelatin bağırsak duvarını güçlendirir ve korur. Bu sayede bağışıklık sistemi de güçlenir. Aksi halde sindirilmeyen besinler ve toksik maddeler kana karışır. Sonuç olarak, bağışıklık sistemi bozulur ve vücutta kronik yorgunluğa, tiroid hastalığına ve egzamaya neden olabilir.

Kemik sağlığına doğal çözüm

Ek olarak, kemik suyundaki kıkırdak glukozamin ve kondroitin içerir. Birkaç çalışma, kondroitin ve glukozaminin eklem ağrısını azalttığını ve eklem kıkırdağının bozulması olan osteoartrit semptomlarını azalttığını bildirmiştir. Eklem ağrısı olanlar kemik suyunun faydaları sayesinde iyileşebilirler.

Kemik suyunun iyi olduğunu nereden biliyorsun?

Kemik iliği suyu oluşumu ürünün kalitesini gösterir. İyi kemik suyu jelatinli bir görünüme sahiptir ve ince ve akıcı değildir. Kemik suyu ısıtıldığında sıvı hale gelmelidir. Jelatin, yüksek besin değerlerinin bir göstergesidir. Besin değeri yüksek ve kolajen deposu olan kemik suyunun ideal formu jöle kıvamındadır. Kemik suyundaki jelatin, sızdıran bağırsakları iyileştirir. Sindirim sisteminin mukoza zarına katkıda bulunur ve gıdaların sindirilmesine yardımcı olur.

Kemik suyunun pişmesi neden bu kadar uzun sürüyor?

Kemik suyunu kaynatmak uzun bir süreç gerektirir. Biraz et ve bağ ile kemiğin 6 ila 18 saat kaynatılması tavsiye edilir. Bu kadar uzun süre pişirilmesinin sebebi, kemiklerdeki tüm besinlerin su ile karışmasını, kollajenin ayrılmasını ve kemiklerin tamamen yenebilmesini sağlamaktır.

Kemik suyu nasıl yapılır?

Kemik iliği üretiminin aşaması çok önemlidir. İçindeki malzemeyi ortaya çıkarmak için kemiğin düşük bir ataşta kaynatılması çok önemlidir. Adım adım kemik iliği suyu hazırlama işlemi şu şekildedir;

  • Kemiğin kaynağından mümkün olduğunca emin olun. En önemli şey kemiklerin doğasıdır.
  • Koyun eti, sığır etinden daha az toksik olduğu için tercih edilir. Sığır eti daha fazla kemik iliği ve kolajen içerir.
  • Kemikleri bir gece buzdolabında tuzlu suda bekletin. Daha sonra bu suyu atın. Kandan kurtuluyorsun.
  • Kemikleri kaplayacak kadar su. 1 kg kemik için 1,5 litre su gibidir.
  • Kemikler kapalı bir tencerede 12-24 saat pişirilmelidir. Tencerenin kapağı açıksa buharlaşma fazladır.
  • Kaynamayacak, çok düşük ısıda hafif kaynatılarak pişecektir.
  • İlk başta köpük var, bu köpüğü bir kaşıkla alın ve sallayın.
  • Pişirirken kemiklerdeki mineraller suya geçene kadar 2 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin.
  • Son 3-4 saatte sebzeleri ve baharatları ekleyin. (kereviz sapı, havuç, maydanoz sapı, soğan, sarımsak, karabiber, defne yaprağı, taze kekik…)
  • Ocaktan alındığında uzun süre süzüldü. 12 saat buzdolabında bekletin ve üzerindeki yağ filmini çıkarın (çünkü orada toksinler birikir). Hayvanın sıhhi koşullarda beslendiğinden eminseniz, biraz yağ tutabilirsiniz.
  • Derin dondurucuda 3 ay saklanabilir. Küçük kaselere koyun ve tüketeceğiniz kadar çıkarın.
  • Aç karnına içmek önemlidir.
  • C vitamini ve sarımsak ile birlikte alındığında kolajen artar. Yemek yerken içine limon sıkmak iyi bir fikir olabilir.
  • Yiyeceklere katacaksanız, yemeğin sıcaklığı düştüğünde en son koyun.
  • O kadar masum değil, bazı enzimleriniz eksikse sorunlara neden olabilir.
  • Duyarlılık veya kaygı olarak kendini gösterebilen histamin salınımını artırabilir. Bunu önlemenin yolu çok fazla C vitamini tüketmekten geçiyor.
  • Hayvan zehirliyse bu toksinleri yüksek oranda alırsınız.
  • Uzun süre kaynatıldığında kolajen artar ama hayvanın suçu ne olursa olsun suya da geçer. Bu nedenle en fazla 6 saat kaynatılması gerektiğini söyleyenler de var.
  • Göründüğü kadar zor değil. 12 saat boyunca tencerenin başında beklemeyin.

[ad_2]
Kaynak: haberturk

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

                                                                                                                                                                                                                                   .
istanbul escort deneme bonusu veren siteleruetds masal oku
panel çit tiktok takipçi alma Sohbet sitesi Sohbet odaları Mobil sohbet İstanbul kamera sistemleri kredi danışmanlık şirketi kaynak makineleri tenis kursu